SPANYOL INGATLAN VÁSÁRLÁS  SAJÁT TŐKE NÉLKÜL

MENÜ
 
BEFEKTETÉSÜNK  BIZTONSÁGA 
 
Ezzel kapcsolatban érdemes felhívni a figyelmet arra az egyszerű tapasztalati mutatóra, hogy az ingatlan bármilyen korban és időszakban az egyik leghatékonyabb értéknövelő illetve értékmegörző befeketés.
 
Jelen esetünkben ez azt jelenti, hogy a különösen kedvező feltételek melletti ingatlan vásárlásunk rendkívül alacsony,
 
FIX KAMATOZÁSÚ ÉS EZÉRT ÁLLANDÓ ÖSSZEGŰ
 
havi részletére, nem csak a hasznosítási konstrukciónk bevétele nyújt állandó fedezetet.
 
 
Ezentúl még két olyan  tényezőnk  van, amelyek külön-külön is szavatolják befektetésünk rendkívüli bizonságát.
 
 
 
Szives türelmét kérjük, az oldal további tartalma  szerkesztés alatt.
 
 
 
 
 
BEFEKTETÉSÜNK  MOBILITÁSA
 
 
 
Felmerülhet a kérdés, nem jelent-e túl hosszú időre szóló elkötelezettséget, az akár több évtizedre vállalt futamidő, hiszen olyan sok, előre nem látható változás következhet be, akár a személyes akár az üzleti jövőnkben.
 
 
Mint korábban említésre került, a választott futamidő mobilis, tehát gyakorlatilag bármikor lehetőségünk lesz mértékének módosítására, csökentésére, igényeink és megváltozott lehetőségeink figyelembevételével.
 
 
 
Ugyanakkor nem csak az induló futamidő kezelhető rugalmasan, hanem az egész vállasztott tulajdonosi és finanszírozási konstrukció is, hiszen igény esetén, társaságunk a hasznosítási időszak harmadik évétől számítva, bármikor átveszi az adott ingatlan tulajdonát, a teljes hasznosítási konstrukcióval egyetemben.
 
 
 
Mindent összevetve azonban, abból a tényből kiindulva, hogy ezen befektetésünk, gyakorlatilag saját tőke hozzáadása nélkül valósul meg, tényleges kozkázatunk elhanyagolható szintű, hiszen referencia projektünkbe való belépés esetén,  bankunk a vásárlásunk illeték költségétől is eltekint.
 
 
 

 

Asztali nézet